Marco Green
Marco Clerx Green   ●  Trendvej 48  DK9670 - Løgstør   ● Tlf. 20 63 98 54   ● Mail: m@rco.dk
Intro Kompetencer Portfolio Profilering CV

Instruktion & Undervisning

►

HISTORIK


Gennem mit arbejde med musikelektronik og som lydtekniker begyndte jeg på vejene af forhandlere at afholde små kurser for branchens kunder. Tilbudet var tænkt som supplement til avancerede brugsanvisninger eller vedrørende den praktiske anvendelse af nye produkter indenfor elektro-akustik.

Efter at have afsluttet min pædagog uddannelse, kom jeg til at arbejde med pædagogiske forløb som indgik i undervisningen på skoler og institutioner.

Jeg opnåede status som overlærer indenfor specialundervisning for voksne. Jeg startede på Danmarks Lærerhøjskole og blev uddannet som pædagogisk IT-vejleder.

Udover at jeg tilrettelagde og afviklede undervisningsforløb omkring natur, teknik, musik og dramatik, ståede jeg for edb-undervisningen for medarbejdere og studerende i Nordjyllands Amt

På Aalborg Universitet  har jeg taget et år i master-uddannelsen ICT-learning med fokus på grafiske brugergrænseflader.
AKTUELT


Jeg tilrettelægger kvalificerede undervisnings forløb til både voksne og unge omkring talrige emner, med didaktisk baggrund i min faglige alsidighed.

IT-undervisning tilrettelægger jeg som et projektforløb, hvor studerende lærer at håndtere teori og praksis gennem et workshop lignende forløb.

Jeg benytter mig gerne af moderne AV tekniker, og laver i sagens natur selvfølgelig interaktiv undervisnings- og informationsmateriale
til dette formål.

Download eksempler på mine kurser og undervisningsforløb ►

anbefaling
Limfjordskolen

anbefaling
Cortland IT

anbefaling
Daghøjskolen

anbefaling
LPH Kursuscenter

anbefaling
Nordjyllands Amt