Marco Green
Marco Clerx Green   ●  Trendvej 48  DK9670 - Løgstør   ● Tlf. 20 63 98 54   ● Mail: m@rco.dk
Intro Kompetencer Portfolio Profilering CV

Værkstedsfærdigheder

►

HISTORIK


Jeg voksede op i en bilværksted og værkstedsmiljøet  har nok sat sine spor i hele mit livsforløb.  Respekt for materiel,  materialer og håndværk er nærmest et livsyn for  mig.

Der er en rød tråd i mit liv, som har ført mig omkring diverse slags store og små værksteder, til både produktion og reparation. Der er ikke ret meget som jeg ikke har snuset til i værksteds sammenhæng. Jeg byder på et bredt spektre af erfaring indenfor træ, metal, kunststof, finmekanik, elektro og elektronik. Se mit CV for nærmere detaljer.

AKTUELT


Jeg har nok et indsigt over det sædvanlige i materiel og materialer, og deres anvendelse til mange forskellige formål. Jeg vil til enhver en tid kunne levere kvalificeret håndværk i et produktions- eller reparationsværksted.


Med denne alsidige baggrund har jeg et gedigent grundlag for saglig og faglig kommunikation i ændre sammenhænge. I omgangen med kollegaer og kunder er det en kæmpe fordel at jeg ved hvad der snakkes om, når faglig viden og faglige udtryk indgår i samtalen.

Nu om dagen arbejder  jeg for det meste foran en computerskærm, men jeg har stadigvæk et  veludstyret  værksted hvor jeg laver reparationer eller får afløb for kreative ideer.