Marco Green
Marco Clerx Green   ●  Trendvej 48  DK9670 - Løgstør   ● Tlf. 20 63 98 54   ● Mail: m@rco.dk
Intro Kompetencer Portfolio Profilering CV

Lyd & Video

►

HISTORIK


Som aktiv fritidsmusiker kom jeg i 1984 i kontakt med en musikforretning, som opfordrede mig om at prøve at varetage reparationer på elektriske og elektroniske musikinstrumenter.

Jeg fik mit eget reparationsværksted med musikelektronik som specielle. Jeg fik kontrakt med Yamaha importøren, og blev autoriseret til at vurdere og reparere garanti-reparationer.

Det blev senere udvidet med deres lydanlæg til orkestre og PA-anlæg til storscene. I den anledning deltog jeg i Yamaha’s firma uddannelse som lydtekniker med fokus på elektroakustik. (PA & recording)
AKTUELT


Jeg har haft meget glæde af min baggrund som lydtekniker i den senere digitale udvikling af lydhåndtering. Udover at jeg at jeg med god samvittighed kan kalde mig specialist i praktiske opsætninger, har jeg et bredt erfaringsgrundlag indenfor musikalsk produktion.

Jeg komponerer, redigerer og optimerer stort set alt hvad der har med lyd at gøre i de fleste aktuelle professionelle programmer.

Med jævne mellemrum arbejder jeg sammen med professionelle lydstudier verdørende musikproduktioner og kommercielle lydspor til reklameindslag.
Anbefaling AC-Nord ►

Anbefaling ACNord.pdf