Marco Green
Marco Clerx Green   ●  Trendvej 48  DK9670 - Løgstør   ● Tlf. 20 63 98 54   ● Mail: m@rco.dk
Intro Kompetencer Portfolio Profilering CV

Layout

►

HISTORIK


Efter at have klippet og glistret en del til kopieringsmateriale, anskaffede jeg mig en PC med en printer, scanner og microsoft Publisher. Jeg blev meget optaget af en korrekt fremstilling af opslag, annoncer og foldere.

Jeg supplerede min anskaffelser af faglitteratur med kurser omkring professionel udformning af målrettet layout. Da jeg begyndte at bruge trykkerier til mit arbejde begyndte jeg at håndtere krav til Adobe-profiler og deres standard for EPS og PDF formater.

Dette var også anledningen til at anskaffe mig professionelle layout programmer og  begyndte at blive fortrolig med Adobe Pagemaker og QuarkXpress
AKTUELT


Jeg laver alt layout som anvendes til tryk og til skærm. Jeg lave professionelle skabeloner og templates som skiller sig ud på grund af kreative detaljer indenfor målrettede funktionelle rammer.

Til kommercielle produktioner håndterer jeg konsekvent AIDA-principet:


Fase1    Attention

Fase2    Interest

Fase3    Desire

Fase4    Action

- opmærksomhed for publikationen

- skabe interesse for yderlige fordybelse i publikationen

- appellere til behov for en vare

- appellere til den handling som udløser henvendelse


I mit portfolio viser jeg hvordan det virker til f.eks. en etiket for supper som står på hylden i en supermarked, etiket for et nyt ølmærke, forskellige afsnit i en katalog, en hjemmeside for et hotel, etc.Se eksempler i mit portfolio ►