Marco Green
Marco Clerx Green   ●  Trendvej 48  DK9670 - Løgstør   ● Tlf. 20 63 98 54   ● Mail: m@rco.dk
Intro Kompetencer Portfolio Profilering CV

Multimedie

►

HISTORIK


Med den digitale udvikling af grafik, lyd og video, kom jeg nærmest ind som pioner i multimedie verden. Med min faglige baggrund på disse tre områder var det oplagt at kombinere mine talenter indenfor multimedie produktion.

Egentlig var det i starten på hobbyplan, fordi de kreative muligheder interesserede mig. Jeg havde dengang på fornemmelse at de kommercielle muligheder vil blive udnyttet i den nærmere fremtid.

Det var oplagt min erfaring med produktion af interaktive CD-er, skulle anvendes dynamiske hjemmeside og on-line skærmpræsentationer.




AKTUELT


Jeg sammensætter informationsformidling med brug af flere udtryksformer på samme tid, som regel tekst, lyd, grafik og levende billeder.


I min opfattelse af multimedie indgår interaktive funktioner, hvor brugeren kan benytte sig af  muligheden selv at vælge de informationer som der er behov for.


Jeg laver edukative og kommercielle full-screen præsentationer til skærmdisplay og storskærm,  som kan afspilles on-line eller fra f.eks cd-rom, usb-stick eller memory-card.


Selvfølgelig kan mine produktioner også indgå i webpublikationer.




Se eksempler i mit portfolio ►