Marco Green
Marco Clerx Green   ●  Trendvej 48  DK9670 - Løgstør   ● Tlf. 20 63 98 54   ● Mail: m@rco.dk
Intro Kompetencer Portfolio Profilering CV

Webdesign

►

HISTORIK


Efter grafik og layout  til tryk, kom webpublikationer naturligt  ind som næste fase. Jeg startede med Frontpage og begyndte at snuse til layout-tabeller og CSS.

Med den dobbelte visning af  html-koder og WYSISYG i hver sit  vindue, begyndte jeg gå på opdagelse i det  hav af muligheder som java-applets og stylesheets kunne byde på.

Jeg måtte erkende at  jeg simpelthen ikke havde de nødvendige tidsressourcer, til at  kunne følge med udviklingen i dhmtl, xms etc.  Til husbehov kan jeg ændre eller kopiere kodelinier ind.

Med denne afgrænsning kun jeg begynde at give mig til den kreative udformning af navigationsdesign og grafisk udformning af brugergrænsefladen.
AKTUELT


Jeg henvendte mig med mit reklamevirksomhed til mindre virksomheder. Til oprettelse og vedligeholdelse af deres hjemmesider blev der aftalt et antal dage om månedet, hvor jeg var fysisk til stade. Som regel udlejede jeg computer med software, som medarbejdere kunne benytte sig af, når jeg ikke selv var til stede.


En af fordelene er at jeg indenfor et begrænset budget  i sammenråd med ledelsen, kunne tage mig af alt  i hele forløbet, som f.eks. fotografering og tekstredigering.
Se f.eks.
www.vhmu.dk        


En anden fordel er at jeg kan påtage mig diverse opgaver i forbindelse med annoncer og tryksager, eller f.eks. medarbejder support.


Se eksempler i mit portfolio ►